U bent hier

Harmonie KKJW Larum in concert met Gunther Neefs

Geel
18.04.2017 - 08.32u
Door: Mark Jaspers

Dirigent Luc Sluyts heeft, samen met de harmonie KKJW Larum , de uitdaging aangenomen om met Gunther Neefs een swingend concert te verzorgen.

Günther Neefs begon zijn carrière als percussionist bij een bigband. Al snel stond hij zelf achter de microfoon. De warmste stem van Vlaanderen staat 25 jaar op de planken. Het moment om terug te grijpen naar zijn grote liefde: een podium vol muzikanten.

Op zaterdag 20 mei 2017 zal Günther met de Koninklijke Harmonie Koninklijke Jonge Wacht Geel-Larum een stijlvolle reis maken doorheen de bonte wereld van de swing.

Ain't that a kick in the head , The Lady is a Tramp, Straighten up and fly right, New York, New York, My way, Bad Leroy Brown, I've got you under my skin... brengen Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr ... weer tot leven in de concertzaal!

Guy De Pré deelt zijn onmetelijke kennis over The Rat Pack en alom gekende crooners op onnavolgbare wijze met het publiek. Een verhaal vol verrassende anekdotes.

In het eerste deel zal de harmonie jullie verwelkomen met swingende, herkenbare, leuke melodieën. De presentatie is in handen Frans Kuypers en Jef Schauwaers.

Wij hopen op jullie ruime opkomst om alzo onze muzikanten, welke tot het uiterste zullen gaan, een hart onder de riem te steken.

Kaarten en inlichtingen via cc de werft in Geel op het nummer 014-56.66.66.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto