U bent hier

Harmonie Millegem zorgt voor mentale opkikker bij woonzorgcentra

Mol
27.03.2020 - 20.18u
Door: Mark Jaspers

Enkele leden van de Harmonie St.-Odrada Mol-Millegem zorgden op vrijdag 27 maart voor een hoogdringende boost bij de woonzorgcentra in Mol. De coronacrisis dwingt heel wat zorgverleners tot het uiterste. Voor de bewoners weegt de eenzaamheid door de quarantainemaatregelen enorm zwaar.

Het verrassingsoptreden werd met veel enthousiasme onthaald en bracht een warme gloed rondom de woonzorgcentra. Verstrooiing en een oppepper waar iedereen aan toe was.

In woonzorgcentrum Witte Meren was het een mooie gelegenheid om de 100-jarige 'Jeanne Dom' in de bloemetjes te zetten.

Dit uitzonderlijk initiatief vond plaats onder strikte voorwaarden en werd met de nodige voorzichtigheid aangepakt. De leden van de harmonie verplaatsten zich met de fiets. Gedurende de hele optocht werden de voorzorgsmaatregelen omtrent het coronavirus en de persoonlijke afstand gerespecteerd. Dankjewel aan de Harmonie St.-Odrada voor deze mentale opkikker.

100e verjaardag Jeanne Dom

Door de coronacrisis kreeg het verjaardagsfeest voor Jeanne Dom, die vandaag 27 maart haar 100ste verjaardag vierde, een heel andere wending. Woonzorgcentrum Witte Meren, waar Jeanne sinds 3 maart 2017 woont, deed er alles aan om er toch een mooie dag van te maken.

Mede dankzij het verrassingsoptreden en het verjaarsdaglied van de Harmonie St.-Odrada, kreeg deze dag voor Jeanne toch een gouden randje.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto