Onder leiding van maestro Alex Steurs brengt het Harmonieorkest van Mol-Rauw drie sprankelende nieuwjaarsconcerten. Dit jaar met een speciale toets, want het orkest bestaat 70 jaar en dat moet gevierd worden! Het harmonieorkest van Mol Rauw heeft enkele muzikale projecten gepland om er een feestelijk jaar van te maken.

Nieuwjaarsconcert 2018
Naar jaarlijkse gewoonte beginnen we met onze 3 nieuwjaarsconcerten. Op zaterdagen 6 en 13 januari (20u) en op zondag 7 januari (19u) zal het orkest in Ontmoetingscentrum 't Hof van 't Rauw (Kiezelweg 181, Mol-Rauw) naar goede traditie meer dan duizend luisteraars ontvangen.

Met een boeiend en gevarieerd muzikaal programma luidt het Harmonieorkest Mol-Rauw het nieuwe jaar feestelijk in. Namen als J.P Sousa, J.L. Hosay, F. Von Suppé en L. Bernstein staan op het programma.

De toegang tot de concerten is gratis. Het is aan te raden tijdig aanwezig te zijn.
De deuren openen anderhalf uur voor aanvang van het concert.

Data: 6, 7 en 13 januari 2018.
Aanvang: zaterdagen om 20u, zondag om 19u
Locatie: Ontmoetingscentrum 't Hof van 't Rauw, Kiezelweg 181, 2400 Mol
Gratis toegang.

Elvis Classics meets Bouke
Op 26 mei speelt het Harmonieorkest van Mol-Rauw een concert samen met Bouke in Schouwburg Rex te Mol. Het harmonieorkest van Mol-Rauw, onder leiding van Alex Steurs laten deze Elvis-avond ontpoppen tot een ware ode aan de King. Tickets zijn te verkrijgen via ElvisMatters.

Project WOI
Op 10 en 11 november gaat het Harmonieorkest van Mol-Rauw, onder leiding van Alex Steurs een herinneringsconcert spelen over 100 jaar bevrijding. Samen met acteur Hubert Damen wordt er een heel spektakel op poten gezet. Meer info volgt later.

Wil je meer info over onze projecten, contacteer ons via:
www.homr.be / info@homr.be / 0486 – 33 53 55