Chelsea sluit een rampseizoen dan toch nog af met een mooie prijs. Het won de finale van de FA Cup tegen Manchester United. Eden Hazard scoorde het enige doelpunt vanaf de stip. Ook Thibaut Courtois deed zijn duit in het zakje met een reeks uitstekende reddingen.

José Mourinho sluit zijn seizoen zo af zonder trofee.

Eden Hazard: "We pakken een clean sheet, we scoren een keer, dat is vandaag genoeg. Maar als we veel matchen willen winnen, zullen we toch beter moeten presteren. We speelden te verdedigend. Of deze prijs een invloed heeft op mijn beslissing om te blijven of niet? Nu ben ik gewoon blij. Het is leuk om de fans te zien vieren. We hebben geen goed seizoen achter de rug, maar we eindigen tenminste met een prijs."

Thibaut Courtois: "Na de match in Barcelona heb ik allerlei lelijke dingen naar het hoofd geslingerd gekregen, maar ik ben sterk teruggekomen. Het is een heel lang seizoen geweest. Er werd veel gespeculeerd over bijna alles. Manchester City was fantastisch dit seizoen, daar was niets aan te doen, maar we hadden in de top 4 moeten eindigen. Het is wel altijd beter om toch met een prijs te eindigen."