De heren A sloten thuis het jaar af met een wedstrijd tegen de nummer 3 uit de stand. HBBC begon sterk en nam goede opties in aanval. Achteraan sloot Herentals de boel goed af en Aartselaar had het hier zichtbaar moeilijk mee.

'16-15 na Q1. In het 2e kwart vergat HBBC soms om zichzelf te belonen, de defense stond als een huis maar in aanval werd er soms iets makkelijk naast gelegd, een lage 9-9 dit kwart en 25-24 bij de rust.

In het 3e kwart kwam Herentals dan op toeren, de defense bleef goed maar nu was de afwerking er wel, met 8 punten bonus konden we het 4e kwart starten. In dat 4e kwart hielden beide ploegen elkaar uiteindelijk in evenwicht en HBBC kon de wedstrijd winnend afsluiten.

Een zeer sterke overwinning tegen een ploeg uit de top 3 en een mooie afsluiter van de heenronde. Deze wedstrijd toont aan dat we zeker omhoog mogen kijken in de rangschikking.'
Q2: 9-9 (25-24)
Q3: 23-16 (48-40)
Q4: 13-14 (61-54)