HBBC recupereerde Lowie Van Akoleyen, maar miste nog steeds Tom Van Beeck, Vincent Verbeeck en Kristof Gijbels.

Raf Michiels HBBC : 'Beide ploegen hielden aanvankelijk mekaar in evenwicht, toch wisten de bezoekers het eerste kwart af te sluiten met een lichte voorsprong (16-24). Geen man over boord, want Herentals knabbelde aan de achterstand (16-13).

Na de pauze kwam HBBC pas echt onder stoom. Onze pletwals liet in kwart 3 een 23-7 stand optekenen en startte het 4de kwart met een 11-punten voorsprong.

Kwart 4 controleerden de Herentalsenaren en met een 22-22 in dit kwart werd ook deze wedstrijd gewonnen (77-66).

Zeer mooi om zien is hoe deze ploeg alles collectief opvangt. Elke speler kent zijn job en we gaan samen door een vuur.
Het talrijk opgekomen publiek genoot mee na, en er werd met ere-voorzitter Piet Thys nog tot in de vroege uurtjes gevierd.'

Kwart 1: 16-24
Kwart 2: 16-13 (rust: 32-37)
Kwart 3: 23-7 (55-44)
Kwart 4: 22-22 (einde 77-66)