U bent hier

HBBC basket voor het goede doel en steunt de Filipijnen

Herentals
23.12.2013 - 07.25u
Door: Peter Caers

De spelers en supporters van HBBC, Zuiderkempen H&N en T&T Turnhout hebben met een schitterend partijtje basket voor het goede doel een knap punt gezet achter een voor hen zwaar seizoen.  Het publiek had massaal gereageerd op de oproep van de initiatiefnemers van HBBC om geld in te zamelen voor het door de orkaan Haiyan zwaar getroffen dorpje Coron op de Filipijnen. Vincent Van Kerkhoven startte er het Charity Project Bayo Bayo- A roof for Bayo Bayo. Met het eerste spontaan ingezamelde geld werden er al drie huisjes opnieuw opgebouwd. Met het ingezamelde geld zullen ook vissersbootjes hersteld worden.

Voormalig speler Vincent Van Kerkhoven werkt er in een plaatselijke duikersschool. Zijn vrienden Raf en Mich bij HBBC knutselden samen met een groep vrijwilligers daarom de benefietnamiddag in elkaar. Mich, de huis-dj bij de wedstrijden van HBBC draaide gans de namiddag en -avond liedjes voor het goede doel.

Jeroen Mink en Marco Sluyts zorgden met hun telegeleide vrachtwagens voor extra animatie in de tussenperiodes.

Vader Luc Van Kerkhoven dankte de aanwezigen al in naam van zijn zoon. Die liet ook de digitale groeten en dank overbrengen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto