U bent hier

HBBC bekert zondag tegen Oxaco en is klaar voor nieuwe seizoen - foto"s

Herentals
26.08.2012 - 10.00u
Door: Herman Gezelle

Zondagnamiddag ontvangt HBBC in het kader van de Beker van Vlaanderen Oxaco.Zaterdagavond werd het vernieuwde HBBC aan de pers voorgesteld. Met de aanwinsten Wouter en Rik Hannes en Kristof Gijbels is HBBC goed gewapend voor een rustig seizoen.

Zaterdag toonde HBBC nog maar eens zijn goed hart met enkele demonstratiewedstrijden rolstoelbasket. HBBC wil mee het rolstoelbasket van To Walk Again in Tongerlo in de regio promoten.

Van dit seizoen in 1e provinciale willen zowel de heren 1 en dames 1 van HBBC een tof seizoen maken.

Voor de heren staan er mooie wedstrijden en spannende derby's op het programma. De dames 1 willen hun coach Rob Hermans bewijzen ook in 1e provinciale te willen schitteren.

Coach Yves Vannerum is net als het bestuur ervan overtuigd dat HBBC ook in 1e provinciale hoge ogen kan gooien. Het bestuur is tevreden met 'zoals dat heet' een plaats in de linkerkolom. Dat moet ook volgens coach Vannerum mogelijk zijn. De 3 aanwinsten die overkomen van Vatana Beringen bewezen in de oefenduels al serieuze versterkingen te zijn. Yves Vannerum krijgt vanaf dit seizoen met Paul Hermans een nieuwe side-kick/assistent-coach naast zich.

De dames van HBBC kregen en keurden hun nieuwe shootingshirts van sponsor Autobedrijf de Jong Hyundai Herentals-Grobbendonk.

Ook in het seizoen 2012-2013 zullen de basketfans in sporthal De Vesten verwend worden.

Wedstrijdprogramma:

- zondag 26/8: Beker van Vlaanderen: HBBC-Oxaco (aanvang 16u).

- zaterdag 1/9: 20u: HBBC-Stevoort.

Foto's Ludo Coenen / Luc Volders / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto