De HBBC Dames B stevenen af op een erg vruchtbaar seizoen. Zaterdagavond moesten de ladies van Mercurius BBC Berchem over de knie.  En zo geschiedde met een overtuigende 76-50.

Wat in het begin van de match een makkelijke opdracht, leek (de tegenpartij was maar met 6), was helaas toch niet zo simpel. HBBC begon slecht aan de match, slechte afwerking en de tegenpartij kreeg elke bal wel vlot door het netje. Door in de tweede kwart even door te duwen hadden we tegen de helft toch een klein kloofje geslagen. Rust: 41-29.

De tweede helft was het een kwestie van volhouden en door duwen. Dit resulteerde uiteindelijk in een mooie eindstand. Volgende week nog een laatste strijd om de tweede plaats op te eisen.

Speelden voor de overwinning: Anouk 16 Emma 11 Leine Katrien Nina Mich 10 Leen 4 Neah 8 Kelly 10 Lies Jo 17.  Verslag: Anouk Janssens.