[pic=5_1264930478.jpg]HBBC ging zeer sterk van start en werkte aan een zeer hoog percentage af. Na een kwart wedstrijd was het voor de tamme bezoekers dan ook bijna afgelopen: 35 - 11. Ook in het tweede kwart was het een éénrichtingswedstrijd waarin de bezoekers geen enkel antwoord klaar hadden. Rust: 53 - 16. Na de rust hetzelfde wedstrijdbeeld. Eerst sputterde de herentalsmotor even, maar dan was het weer de thuisploeg die Musketiers oppeuzelde. 77 - 25. Het laatste kwart kabbelde de wedstrijd rustig verder en de thuisploeg verzuimde uiteindelijk de century op het bord te zetten. 97 - 43. Punten HBBC: Thys 4; Van Kerkhoven 9; Michotte 14; Meuleman 11; Snyder 12; Van Beeck 16; Hens 8; Tomlow 12; Mussche 5; Van Broeck 6.