Herentals neemt met een overwinning tegen het vierde geklasseerde Beringen, afscheid van 2e landelijke.  Via 7-6 nemen de bezoekers na 5 min over 11 – 13 en 14 – 19 na het eerste kwart. Herentals blijft zich weren het wordt 29 -27 met nog drie minuten te spelen en rusten gaan ze met een 32-32 stand.

Het blijft spannend want geen van beide ploegen kan afstand nemen. 38–38, 47-46  maar dan slaat Herentals een kloofje 53-46 met nog 10 minuten te spelen. De thuisploeg kan nog enkele punten verder uitlopen 61-52 (na 5min) Gedurende de laatste 5 minuten kunnen ze nog slechts 4 punten scoren, zodat de bezoekers nog naderen, de punten blijven echter in Herentals.

Knap afscheid van clubicoon Door Beutels

Na de wedstrijd van Seniors B tegen BBC  Aartselaar werd HBBC-speler Door Beutels door zijn medespelers en bestuur uitgebreid in de bloemetjes gezet. Door speelde gisteren zijn laatste  competitiewedstrijd , en hangt zijn basketsloefen aan de haak.

Proficiat DOOR, en bedankt voor de voorbije HBBC JAREN.