De dames van HBBC wonnen in de zaal van Bonheiden met 45-60. De mannen van HBBC namen thuis vlot de maat van Putte: 79-54.

Putte hield in de beginfase prima gelijke tred: via 13-7 ging het naar 15-13 maar de thuisploeg kon met prima défence de bezoekers toch afblokken: 26-19 eerste kwart.

Beide teams probeerden in het 2e kwart de wedstrijd rustig te controleren. Dat lukte ook maar er werd wel minder gescoord: 41-30 bij de rust.

In het 3e kwart kregen de toeschouwers opnieuw fel en af en toe flitsend basket. De toeschouwers bekroonden elk mooi punt met een basketwave: 61-42.

Voor de thuisploeg was het dan rustig uitspelen en vooral geen fouten maken. Ruben, Koen en Yannick stonden met 4 fouten achter hun naam. Yannick kreeg uiteindelijk nog een 5e aangesmeerd.

De eindstand stond toen al op het bord: 79-54