U bent hier

HBBC organiseert 15e Open Up New Year

Herentals
16.12.2015 - 08.53u
Door: Herman Gezelle

Op 31 december is het weer zover. Dan organiseert de Kon. Herentalse Basketbalclub  voor de 15e keer Open Up New Year, al jaren dé eindejaarsfuif in Herentals. Van oud op nieuw is zaal 't Hof op de Grote Markt de place-to-be voor jong en minder jong.

De Open Up-story van HBBC begon op 27 januari 2001 in zaal Revue. Na het succes van die eerste editie werd er later dat jaar meteen gestart met een eindejaarsversie van Open Up op 31/12/2001 waarvoor werd uitgeweken naar zaal 't Hof.

Open Up New Year bestaat nu 15 volle jaren en staat nog steeds garant voor goeie muziek, veel bekend volk en veel sfeer. Ook dit jaar zijn we trots op onze affiche met uitsluitend Herentalse deejay's, die garant staan voor een knallend feestje.

De inkom bedraagt 5 euro in voorverkoop (verkrijgbaar bij alle HBBC-leden, in café De Max en frituur 'De Kiek' in de Nederrij) en voor middernacht aan de kassa. Na middernacht betaal je 7 euro. Meer info: www.hbbc.be en op Facebook en Instagram.

NNieuws geeft 5 tickets weg : stuur een mail naar redactie@nnieuws.be en we bezorgen je ticket per post.  Je krijgt een mail als je gewonnen hebt. Succes .

Prettige Feesten.

Open Up New Year
•waar: Zaal 't Hof, Grote Markt Herentals
•wanneer: zaterdag 31 december 2015 vanaf 21 uur
•wat: dé eindejaarsparty van Herentals en omstreken
•inkom: 5 euro voorverkoop en aan de kassa voor middernacht, 7 euro na middernacht
•DJ's: GLAZBA, SKØR, VERIS, NOSKI, BEX, 'T IS CARA PILS...

 

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto