U bent hier

HBBC rekent op eigen jeugd en ervaring seniors

Herentals | Provincie Antwerpen
07.09.2018 - 13.18u
Door: Herman Gezelle

In de showroom van Seat Hermans stelde HBBC donderdagavond het eerste herenteam voor dat zaterdag in Aartselaar de competitie in 3e provinciale aanvangt.

HBBC zette bewust een sportieve stap achteruit om de eigen spelers voluit kansen te geven. 'We gaan opnieuw aan onze jeugd bouwen', onderstreept HBBC-voorzitter Niel Hens.

'Onze junioren gaan opnieuw volle kansen krijgen, begeleid met de ervaring van de seniors.  We rekenen op Tom Van Beeck, Vincent Verbeeck en Ewald Vanderveken  als protagonisten. Ook Sam Stickens zit weer op schema nadat hij lange tijd out was.

Vanuit 3e provinciale wil de dynamische club hogerop kijken. 'We viseren toch wel de top 5', benadrukt de voorzitter. 'Ook met de B-ploeg willen we weer stijgen. HBBC heeft een prachtig 'supportersarsenaal', dus de sfeer zal ook dit seizoen volop overborrelen.

Coach Rob Hermans : 'Terug écht plezier in het basket samen met onze grote schare supporters'

Coach van het 1e team is clubspeler pur sang Rob Hermans : 'Met deze perfecte mix van jeugd en iets ouder mét ervaring, willen we naar de top 5 spelen. Terug echt plezier maken tijdens en na de matchen met onze toffe supporters, dat is de bedoeling. 

De organisatie loopt ook gesmeerd dankzij de onmisbare inzet van onze ge­de­le­geer­de Raf Michiels, die voor alles prima zorgt van begin tot einde.  We gaan ervoor dit seizoen!'  Het B-team is in handen van Laurens Cloots.

De spelers kregen hun nieuwe outfits uit handen van sponsors Eddy Hendrickx (H-Estate), Peter Hermans (Seat, Audi, Volkswagen), en Luc Verheijen van Optifisk.

De 1e thuismatch speelt HBBC op zaterdag 15 september om 19.30u tegen Gembo Borgerhout HSE C. Foto's Willy Verstappen / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Alaphilippe: "Boegeroep Belgische fans motiveerde me nog meer" - Van Aert 11e

Internationaal | Nationaal | Vlaanderen 26.09.2021 - 18.02u

Leuven blikt terug op fantastisch WK wielrennen: "Een groot volksfeest"

Internationaal | Nationaal | Vlaanderen 26.09.2021 - 18.01u

Mensenzee langs parcours moedigt renners aan: "Als er maar een Belg wint"

Internationaal | Vlaanderen 26.09.2021 - 12.35u

Voetbaluitslagen Kempen Neteland zaterdag

Voetbaluitslagen Kempen Neteland zaterdag
Kempen regio | Neteland 25.09.2021 - 22.23u

Ook alle 65-plussers kunnen derde coronaprik krijgen in ons land

 Ook alle 65-plussers kunnen derde coronaprik krijgen in ons land
Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 25.09.2021 - 13.55u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto