U bent hier

HBBC-startdag onderstreept ambities voor volgend basketseizoen

Herentals | Provincie Antwerpen
22.04.2019 - 17.29u
Door: Herman Gezelle

HBBC blijft groeien. De dynamische basketclub organiseerde paasmaandag bij zomers temperaturen haar Startdag in De Vesten.

Hiermee onderstreept HBBC haar ambities voor volgend basketseizoen met blijvende aandacht voor de eigen jeugd.  Met de Microben, Benjamins,  Pupillen, Miniemen en Cadetten is de toekomst verzekerd.

'HBBC wil in 19-20-21 op seniorsniveau zijn plaats consolideren in de provinciale reeksen, zowel bij de heren als bij de dames', zegt voorzitter Niel Hens. 'Inzetten op het verder uitbouwen van een degelijke jeugdopleiding om de  spelers en speelsters van de toekomst op te leiden, is van primordiaal belang.

Vandaag tijdens onze startdag hebben we dan ook onze vernieuwde bestuurscellen kunnen voorstellen aan onze leden, waarbij een sportieve jeugdcel een voorname plaats inneemt.'

Foto's Peter Verstraeten/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Skyports, AZ Turnhout en Stad Turnhout sluiten overeenkomst voor medische transporten met drones

Turnhout regio 23.05.2019 - 09.36u reading time9min

In september start in AZ Turnhout een uniek proefproject om medische stalen en medicatie tussen de ziekenhuiscampussen te vervoeren met drones.

AZ Turnhout, Stad Turnhout en droneserviceprovider Skyports testen gezamenlijk een nieuwe logistieke dienst waarbij medische producten worden getransporteerd met drones.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto