Vabco Mol A - HBBC A : 77 - 64. In een helse sfeer waar de bijna 200 meegereisde Herentalssupporters de evenknie waren van de enthousiaste thuisfans gingen beide ploegen eerder zenuwachtig van start. Mol had niet echt een antwoord op de Herentalse zone, maar ook de bezoekers misten enkele makkelijke kansen. Het beloofde een echte topper te worden. Eerste kwart 11- 12. In het tweede kwart werden de duels steeds steviger en beide ploegen schakelden aanvallend naar een hogere versnelling. Driepunters aan weerszijden kleurden de wedstrijd en beide ploegen hielden mekaar in evenwicht. Een sterke Mussche hield HBBC op koers, maar vlak voor de rust kraakte Deferm met drie opeenvolgende bommen de bezoekende defensie. Rust 35 - 29. Na de rust probeerde HBBC met een combinatieverdediging Deferm af te stoppen. Aanvankelijk lukte dit en HBBC leek Mol weer te kunnen bijbenen. Maar de bezoekers kregen het alsmaar moeilijker met de stugge Molse manverdediging. Ook HBBC was overgeschakeld naar manverdediging, maar de Mollenaars leken definitief gelanceerd. Derde kwart: 50 - 39. In het laatste kwart zette een verdienstelijk Herentals alles op alles met een press, maar toen Van Beeck eindelijk op dreef kwam blesseerde deze zich aan de enkel. De veer bij de bezoekers was gebroken en een supersterke thuisploeg kon de laatste 5 minuten feestend uitspelen. De wedstrijd eindigde in een heuse kampioenensfeer, want de titel lijkt VABCO nu toch echt niet meer kunnen ontglippen. Eindstand 77 - 64. Punten HBBC: Thys 0; Beutels 4; Michotte 8; Meuleman 9; Snijder 2; Van Beeck 7; Hens 0; Tomlow 6; Mussche 15; Van Broeck 9; Dankers 4.