U bent hier

HC ARTEMIS : cheque van €2.250 voor To Walk Again vzw

Herentals | Kempen regio | Vlaanderen
25.11.2017 - 23.31u
Door: Herman Gezelle

Kristel Gevaert, algemeen directeur To Walk Again, mocht zaterdag in Sport Vlaanderen een cheque van €2.250 in ontvangst nemen van de Herentalse hockeyclub HC ARTEMIS. De succesvolle hockeyclub had een fijne actie voor het goede doel van de Warmste Week georganiseerd.

'Bij HC ARTEMIS zit de sfeer er goed in en het kost de aanwezigen op de indoor hockey dan ook geen enkele moeite om tegen een sponsorbijdrage te hockeyen voor het goede doel', zegt voorzitter Els Van den Bossche.

'Onze keuze werd vroeg op het seizoen gemaakt in het voordeel van To Walk Again omdat we pal achter een project staan dat streeft naar het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking. Het is met volle overtuiging dat onze leden het sponsorbedrag van €2.250 overmaken aan de organisatie'.

To Walk Again en het nieuwe REVAlution-centrum in AZ Herentals

Kristel Gevaert stelde To Walk Again en het nieuwe REVAlution-centrum in AZ Herentals voor. De directeur gaf een demo met de staprobot. 'Het drieluik Sport-Jongeren-Gezondheid is een speerpunt waarop onze club hard blijft inzetten', vertelt Els Van den Bossche.

Red Panther Emma Puvrez gaf tenslotte het Artemis hockeyevent nog een extra uitstraling.  Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto