Zaterdag 25 november organiseert de Herentalse hockeyclub HC ARTEMIS vzw de 2e editie van haar Indoor Hockey Day in Sport Vlaanderen. Na de geslaagde uitvoering van vorig jaar, zetten de hockeyspelers van de club en het aanwezige publiek zich sportief in voor To Walk Again. Zo organiseert de club een actie voor het goede doel van de Warmste Week.

Emma Puvrez en de leden van HC ARTEMIS schitteren in de HockeyCages

'Onze jeugdploegen hebben zich halfweg seizoen op stevige plaatsen in de rankings van de Vlaamse hockeysport genesteld en dit voor hun allereerste competitiejaar. Deze prestatie verdient een passend event dat leuk is om bij te wonen voor het hele gezin en het publiek!', zegt voorzitter Els Van den Bossche.

Bij HC ARTEMIS zit de sfeer er goed in en het kost de aanwezigen op de indoor hockey dan ook geen enkele moeite om tegen een sponsorbijdrage te hockeyen voor het goede doel.

Emma Puvrez prijkt als Red Panther ook dit jaar op de affiche en dat maakt het hockeyevent toch weer speciaal. Ze weet de jeugdspelers te inspireren met haar vlotte persoonlijkheid en haarscherpe hockeytechnieken. Matchen met deze sportpersoonlijkheid is een geweldige ervaring, zowel voor de leden als voor het publiek.

Onder leiding van de trainers van de club gaan vanaf 13.00u spelers, ouders en bedrijfsmedewerkers met de stick en de hockeybal aan de slag op het Indoorveld van Sport Vlaanderen Herentals, gevolgd door de druk bijgewoonde signeer- en fotosessie met topper Emma Puvrez.

De hoofdrolspeler

Rond 15u stelt Kristel Gevaert To Walk Again en het nieuwe "REVAlution-centrum" in AZ Herentals voor aan het publiek. De directeur geeft een geanimeerde uiteenzetting met een voorstelling van de staprobot. 'Het drieluik Sport-Jongeren-Gezondheid is een speerpunt waarop onze club hard blijft inzetten', vertelt Els Van den Bossche.

'Onze keuze werd vroeg op het seizoen gemaakt in het voordeel van To Walk Again omdat we pal achter een project staan dat streeft naar het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking. Het is met volle overtuiging dat onze leden het sponsorbedrag overmaken aan de organisatie'.

De namiddag heeft extra animatie op en rond het indoorveld in petto met airhcokey, volksspelen en heerlijke pannenkoeken. De dag wordt afgesloten met een lekkere Winterbarbecue.

HC ARTEMIS is de veldhockeyclub van Herentals die in 2016 werd opgericht en ondertussen al 135 leden telt. Meer info via het secretariaat of de website www.hcartemis.be.