U bent hier

HC Artemis met schitterende Indoor Sinterklaas Bedrijvencup

Herentals
01.12.2018 - 23.12u
Door: Herman Gezelle

HC Artemis blijft een dynamische hockeyclub met een aandachtig hart voor de eigen jeugd. Zaterdag kwam de lieve Sint & z'n Zwarte Pieten aan de hockey-kids cadootjes uitdelen na de geslaagde Indoor Sinterklaas Bedrijvencup @Sport Vlaanderen.

'HC Artemis zit voorlopig aan het maximum van 144 leden', zegt Els Van den Bossche, voorzitter HC ARTEMIS vzw. 'We starten nog wel met een nieuwe competitieclub met de U12 Boys.  We zoeken nog extra accomodatie, omdat we volgende jaar het kunstgrasterrein op VC Herentals niet meer kunnen gebruiken. Het kunstgrasveld op De Mixx in Herselt is ideaal.  Wie onze populaire hockeysport wil beoefenen, klikt hier HC Artemis.'

Foto's Nnieuws en archief.

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto