De Herentalse hockeyclub HC Artemis telt na de eerste seizoenshelft maar liefst drie kampioenenploegen.

Sportief succes was er voor de jongens van de U10 en van de U12 en voor de meisjes van de U12. Alle drie speelden ze tijdens deze eerste seizoenshelft kampioen in hun divisie.

HC Artemis-voorzitter Els Van den Bossche blikt tevreden terug: "Een dikke proficiat voor onze jongens en meisjes. Ze hebben er hard voor gewerkt en mogen terecht fier zijn op hun titel."

Hockeyfamilie blijft groeien

"Onze warme hockeyfamilie blijft stevig groeien. De voorbije maanden mochten we opnieuw heel wat nieuwe leden verwelkomen. De club telt ondertussen meer dan 220 leden.

Gelukkig kunnen we rekenen op de inzet van heel wat trainers, oudere jeugdspelers en ouders om in een goede sportieve omkadering te voorzien. Recreatief en competitief hockeyen gaan hand in hand binnen onze professionele hockeyaccommodatie en dat werpt zijn vruchten af".

Het ziet er naar uit dat deze jonge hockeyclub uit Herentals al extra ploegen in competitie zal kunnen brengen voor de 2e competitiehelft in februari.

Zelf de smaak te pakken? Wil je eens proberen of hockey iets voor jou is? De club organiseert doorlopend proeflessen op afspraak. Inschrijven kan via www.hcartemis.be .