De Red Lions hebben vanmiddag goud behaald in Tokio. Wat een hockeyfeest. Een blije Els Van den Bossche, HC Artemis-voorzitter uit Herentals : 'Onze Red Lions hebben in deze bloedstollende finale voor het grote publiek geïllustreerd wat hockey écht betekent. Teamspirit, doorzettingsvermogen, de mooie Olympische gedachte.

Het is een verdiende beloning voor een groep die de afgelopen jaren alles opzij heeft gezet voor deze gouden medaille waar nog lang zal van genoten worden.  Bekijk maar even het zeer hoogstaand niveau van onze keeper, en de allemaal briljante spelers in een krachtig team waar heel de wereld getuige van mocht zijn.

Op naar nog meer van dit soort wereld-hockeyspel.  De gouden OS-plak is een ongelooflijke kers op de taart zijn.'

'HC Artemis voelt zéér positieve vibes'

'De Red Lions zijn een voorbeeld voor alle Belgische hockeyclubs. Zeker ook bij ons HC Artemis voelen we de zéér positieve vibes. Dit resulteert in heel wat meer inschrijvingen voor 'Start to hockey'.

Met 11 jeugdploegen en een stevig damesteam kijken we uit naar de start van het nieuwe hockeyjaar. Tophockey in de regio Herentals', besluit een supergelukkige Els Van den Bossche.

Extra clubinfo vind je op http://www.hcartemis.be/

Guy Verellen/Nnieuws // foto's Belgian Red Lions twitter / archief Nnieuws.