U bent hier

Heerlijke soep in amper 20 minuten? Dat kan met Domo's nieuwste Soepmaker

Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
19.10.2017 - 10.54u
Door: Herman Gezelle

Zeg 'herfst' en elke foodie denkt meteen aan een heerlijke kom dampende pompoen - of erwtensoep. Met de nieuwe Soepmaker van Domo Elektro uit Herentals, de Belgische expert in klein huishoudelektro, wordt het kinderspel om soepen klaar te maken en kijk je voortaan verlekkerd uit naar gure dagen waar je thuis kan cocoonen.

Je doet eenvoudig alle ingrediënten in het toestel, wacht 20 minuutjes en je verse soep is klaar. Handig, gezond én tijdbesparend.

De nieuwe Soepmaker heeft een capaciteit van 1,7 liter, goed voor zo'n zes grote kommen soep.

Doe alle ingrediënten voor de soep gewoon in de roestvrijstalen kan, kies via het touchscreen ledscherm één van de vier programma's – smooth, chunky (met grotere stukken groenten), juice of blend/clean – en 20 minuten later hoor je een signaal dat je soep al klaar is.

Dat is meteen ook het teken om aan tafel te gaan en te smullen van de vers gemaakte soep. Roeren, sudderen en mixen is dus voorgoed verleden tijd. Bovendien is de soepmaker ook een handige blender waarmee je in no time smoothies en milkshakes op tafel zet.

Heb je nood aan extra inspiratie? Je vindt enkele recepten in het gratis receptenboekje dat standaard bij de Soepmaker zit. Ze zijn ontwikkeld door gezondheids- en voedingsconsulente Liesbeth Leysen. Laat maar komen, die herfst.

Domo's is voor een adviesprijs van 89,95 euro verkrijgbaar bij de betere elektro- en huishoudspeciaalzaak.

Over Domo
Domo Elektro in Dompel Herentals, de expert in klein huishoudelektro, is voornamelijk actief in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Tsjechië. Het Belgische familiebedrijf – dat in dertig jaar tijd uitgroeide tot een belangrijke speler op de Belgische elektromarkt – bestaat uit een team van 47 dynamische medewerkers.

Door de nauwe samenwerking tussen de verschillende afdelingen biedt Domo Elektro klanten naast een breed en innovatief gamma van meer dan 300 producten ook een professionele dienst na verkoop. Dankzij de gunstige ligging van het hoofdkantoor in Herentals, voorziet Domo Elektro zijn klanten van een 'just-in-time-levering'. De firma beschikt over een opslagcapaciteit van 17.000 vierkante meter.

Domo Elektro-producten zijn verkrijgbaar bij de betere elektro- en huishoudspeciaalzaak. Bezoek ook www.domo-elektro.be of Facebook.

Relevante artikels

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto