'Na het onverhoopt succes van vorige editie zetten we een nieuwe editie op de kalender', zegt Gert Vercammen van Heist Loopt Warm.

'Iedereen is op donderdag 13 december welkom, wandelaars en joggers kunnen genieten van deze amusante tocht van +- 2 500 meter, met tal van lichtjes en animatie. Draag jouw steentje bij voor het goede doel, werk terwijl aan jouw conditie én geniet van een gezellige wintersfeer.

Trek jouw meest opvallende outfit aan. Kerstmannen met lichtjes, breeklichtjes, fluo kleding, ... Hoe opvallender hoe liever. Voor de meest opvallende deelnemer ligt er een leuk geschenkenpakket klaar.'

Kies zelf hoeveel je steunt

'Een ronde meet ongeveer 2.500 meter. De deelnemers kunnen voor x-aantal ronden inschrijven. Per ronde vragen we een bijdrage van €5.

Laat je sponsoren door je vrienden of familie
Heb je d'r meer voor over? Of heb je zelf enkele sponsors gezocht die jouw sportieve inzet steunen? Verhoog dan jouw bedrag per ronde telkens met een veelvoud van € 5 (€ 5 (minimum inzet), € 10, € 15, € 20, ...).

Cadeautje voor je deelname

Bij elke ronde die je inschrijft krijg je een warm cadeautje in de vorm van toffe "lichtjes". Vanaf twee ronden leggen we een leuke en originele Heist Loopt Warm "buff" klaar voor jou.  Een hoofdlampje voor het goede doel.

Een hoofdlampje is niet alleen bevorderend voor de sfeer, - en ook wel broodnodig tijdens een avondloop - maar je geeft de Warmste Week nog een extra steuntje door de aankoop van een hoofdlampje aan €5.

Heist verenigt zich

Samen voor één nationaal goede doel, samen naar "De Warmste Week".  Na de massale opkomst en reacties die we hebben ontvangen tijdens Heist Loopt Warm 2017 hebben we begrepen dat Heist-op-den-Berg veel meer in zijn mars heeft voor de Warmste Week van Studio Brussel.

Heist Loopt Warm probeert de Heistse initiatieven ten voordele van de t.v.v. De Warmste Week te vereniging.

De Heistse initiatieven ten voordele van de Warmste Week worden ingeschreven op onze website. Zo wordt een kalender samengesteld met alle initiatieven binnen Heist-op-den-Berg.

Samen met jou initiatief voor de Warmste Week initiatief maken we heel wat publiciteit.

Heist Loopt Warm fungeert als slotevenement. Maar de acties na dit evenement zullen nog opgenomen worden. Tijdens Heist Loopt Warm worden de opbrengsten van alle initiatieven, samen met de initiatiefnemers, vermeld op het grote LED scherm met de som van de opbrengsten.

Ook de opbrengsten van Heist Loopt Warm zullen bijgeteld worden.

Al deze opbrengsten worden verzameld en doorgestort naar de Koning Boudewijnstichting die deze verder doorstort naar het gekozen goede doel.

Tijdens de Warmste Week kunnen we op deze manier een mooie cheque overhandigen in naam van alle Heistenaren op de locatie van Studio Brussel.

REGISTEREN KAN VIA www.heistlooptwarm.be

Het zou heel fijn zijn dat Heist één nationaal goed doel kiest en hiervoor organiseert.

Via deze enquête proberen we Heist te laten stemmen op één goed doel met een nationaal karakter. Een tweede plaatselijk goede doel via onze Actie Zorgenmens stellen we zelf voor.

1/ Dit zijn de nationale goede doelen die we voorstellen en de Heistenaren kunnen uit kiezen:

1. G sport Vlaanderen
2. Make a wish Belgium
3. To Walk Again
4. Special Olympics Belgium
5. AMP Football Belgium
6. Stel zelf een goed doel voor

2/ Regionaal goed doel: We kiezen voor Festival Special.

Festival Special zal plaatsvinden op donderdag 13 juni 2019. Festival Special is een niet te missen evenement, ook en vooral voor personen met een verstandelijke beperking. Liveconcerten worden afgewisseld met een divers aanbod randanimatie en workshops.
Dit initiatief zullen we graag ondersteunen.

Voorinschrijvingen : de eerste 1000 tickets zijn in voorverkoop te koop bij de cafés.

Vanaf maandag 29 oktober tot 11 november kan jij bij de cafés op het Gouden kruispunt terecht voor de registratie van jou deelname. De eerste 1000 worden in de cafés onderaan de Berg verkocht, zolang de voorraad strekt. Snel zijn is de boodschap.

Vanaf 11 november wordt onze website opengesteld en kunnen deelnemers online inschrijven: www.heistlooptwarm.be

Vrijwilligers

HELP ONS MET HET AANKLEDEN VAN HET PARCOURS

Het is niet evident op een héél korte periode 2 500 meter parcours mooi aan te kleden, te meer omdat het parcours niet afgesloten kan worden voor 18u00.

Hiervoor doen we een héél warme oproep naar vrijwilligers of verenigingen die ons een handje willen helpen bij de voorbereiding tijdens de dag.

De taken die we tijdens de dag uitvoeren zijn voorbereidend.
Van het klaarleggen van verlengdraden, klaarstomen van alle verlichting attributen langs heen het parcours, om dan omstreeks 18u00 alles op het parcours te gaan plaatsen, lichten aanzetten, kaarsen aansteken...

Meehelpen, we vernemen het graag – inschrijven@heistlooptenzingt.be

Warme bedrijven en warme verenigingen van Heist

Ook voor bedrijven en verenigingen lassen we een voorverkoop in van 29 oktober tot 11 november.  De geïnteresseerde bedrijven en verenigingen kunnen zich aanmelden via inschrijvingen@heistlooptenzingt.be.

Misschien wordt jou bedrijf of jou vereniging wel "Het Warmste bedrijf / vereniging van Heist"?

Bedrijven & verenigingen: twee euro voor één meter.

De bedrijven en de verenigingen worden uitgenodigd deel te nemen aan de bouw en de verlichting van het parcours. Zij kunnen een deel van het parcours voor hun rekening nemen.

Twee euro voor één meter, met een minimum van 50 meter.

Dit betekent minimum 50 meter zéér aangename en warme publiciteit voor het bedrijf of de vereniging, zij kunnen op deze strook langs het parcours leuke attracties en animatie plaatsen, verlichting aanbrengen, drankje of hapje aanbieden.

Voor ons is het dan weer 50 meter minder die we moeten voorzien, makkelijk voor de organisatie.

RESERVEER UW DEEL VAN HET PARCOURS– inschrijven@heistlooptenzingt.be

Heist Loopt Warm gaat life op Radio Christina - vanaf 18.30u studio : locatie aan start & aankomst.', besluit Gert Vercammen. (pp)