Een nieuwe Heist Loopt Warm is gepland voor donderdag 16 december : wandelen of joggen voor het goede doel. Dit benefietevenement, onder impuls van Studio Brussel, zal georganiseerd worden in het commerciële hart van de Heist-op-den-Berg, met een korte passage over de Berg van Heist.

'Met start en aankomst onderaan de berg van Heist, zullen we dit jaar een gelijkaardig traject afleggen als vorige edities. DJ Milano zal de deelnemers warm opvangen met opzwepende en gezellige beats.

Gezocht: warme bedrijven en warme verenigingen in Heist

De bedrijven en verenigingen worden uitgenodigd deel te nemen aan de bouw en de verlichting van het parcours. Zij kunnen een deeltje van het parcours voor hun rekening nemen.

Dit betekent dat men (minimum) 50 meter parcours kan reserveren voor aangename en warme publiciteit voor het bedrijf of de vereniging. Op deze strook kan men een leuke attractie of animatie plaatsen, verlichting aanbrengen, drankje of hapje aanbieden.

We zullen de handelaars van de Bergstraat dit jaar mee betrekken in het evenement met de vraag tijdens deze avond de lichten aan te houden, en eventueel een standje op te zetten voor de winkel. We rekenen er ook nog steeds op dat de bewoners langs het parcours de tuin verlichten of iets creatiefs bedenken.

Een passage door een feeëriek verlicht Sint-Lambertusinstituut is ook weer aan de orde, en we hebben, als alles naar wens verloopt, nog een leuk extraatje in petto.

Deelnemen is ontdekken.

Heist Loopt Warm is een outdoor benefiet evenement, dit met respect voor de geldende Corona maatregelingen.

Ten voordele van de goede doelen

Heist Loopt Warm wordt georganiseerd onder het impuls van De Warmste Week van StuBru. Daarom zullen we ook een belangrijk deel van de opbrengsten voorzien voor het DWW-fonds van Studio Brussel.

Het DWW fonds van Stu Bru, kunnen zijn wie je bent. De Warmste Week kiest vanaf dit jaar voor een nieuwe aanpak en zet voortaan één maatschappelijk, actueel thema centraal: 'Kunnen zijn wie je bent'.

Een thema dat sterk en breed leeft in de maatschappij, zeker bij jongeren. Uit een onderzoek van de VRT-studiedienst, bij jongeren tussen 16 en 24 jaar, blijkt dat 72% zich wil inzetten voor een wereld "waar iedereen de vrijheid heeft te zijn wie men is of wil zijn". Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen.

Bouw van het nachtverblijf Nethedal. Ondertussen is ook de bouw van het nachtverblijf van Nethedal opgestart (we voorzien later nog een persmoment om de start van de bouw van het nachtverblijf mooi in de kijker te zetten).

Binnen vermoedelijk 2 jaar zullen we 12 bewoners met een mentale beperking kunnen verwelkomen in het langverwachte nachtverblijf van Nethedal. De inrichting en afwerking zijn belangrijke budgetten nodig waardoor we nog heel wat moeten organiseren.

• DWW Fonds Stu Bru
• Nachtverblijf Nethedal

Hoe meer ronden, hoe meer opbrengsten voor Heist Loopt Warm en onze goede doelen!
Kies zelf hoeveel je steunt! Kies voor minstens 2 ronden zodat je niets hebt gemist.

Tijdens 1 ronde heb je niet alles gezien en ervaren. Een ronde meet ongeveer 2 600 meter. De deelnemers kunnen voor x-aantal ronden inschrijven. Eén ronde bedraagt €6,00. Twee ronden €10,00, en per extra ronde €5,00. We hopen uiteraard dat alle deelnemers minstens 2 ronden of meer zullen wandelen of lopen!

HEIST LOOPT WARM – 16 DECEMBER 2021
BEKNOPT EN PRAKTISCH

• Onder impuls met Studio Brussel
• Wandelen en joggen voor het goede doel
• Een parcours van 2 500 meter door het centrum en over de berg
• Een passage door het Sint-Lambertusinstituut
• Bedrijven en verenigingen met een standje naast het parcours
• De winkels in de Bergstraat worden gemobiliseerd
• Vertrek tussen 19:00 en 21:00
• Start en aankomst onderaan de berg van Heist
• Ten voordele van het DWW fonds en het nachtverblijf Nethedal
• Heist Loopt Warm wordt georganiseerd door Actie Zorgenmens, een fundraising van Rotary Heist tvv sociale projecten en ondersteuningen binnen Heist.

HOE INSCHRIJVEN
• Groepsinschrijvingen voor bedrijven en verenigingen via een Excel, INSCHRIJVINGEN@HEISTLOOPTENZINGT.BE
• Deelnemers schrijven in via de website https://www.heistlooptwarm.be
• Er zijn geen dag inschrijvingen
• Eén ronde € 6,00
• Twee ronden € 10,00, en telkens per ronde extra een € 5,00

HUUR EEN STUKJE PARCOURS
• Bedrijven en verenigingen kunnen een stukje parcours huren, €2/meter met een minimum van 50 meter (€ 100,00)
• Reclame voor het bedrijf / vereniging
• Plezant voor de deelnemers, veel animatie en plezier
• Minder werk voor ons

2/ DE WARMSTE BEDRIJVEN EN VERENIGINGEN
• Vanaf 25 ronden ben je een warm bedrijf of vereniging en komen deze op de LED schermen.
• Het bedrijf en de vereniging met de meeste deelnemers wordt het warmste bedrijf / vereniging van Heist voor één jaar

Het Warmste Bedrijf 2019, MSD Heist Operations
De warmste vereniging 2019, KFCM Molenzonen

HELP ONS MET HET AANKLEDEN VAN HET PARCOURS

Het is niet evident op een héél korte periode 2 500 meter parcours mooi aan te kleden, te meer omdat het parcours niet afgesloten kan worden voor 18u00. Hiervoor doen we een héél warme oproep naar vrijwilligers of verenigingen die ons een handje willen helpen bij de voorbereiding tijdens de dag. De taken die we tijdens de dag uitvoeren zijn voorbereidend.

Van het klaarleggen van verlengdraden, klaarstomen van alle verlichtingsattributen langsheen het parcours, om dan omstreeks 18u00 alles op het parcours te gaan plaatsen, lichten aanzetten, kaarsen aansteken...
Meehelpen, we vernemen het graag – inschrijvingen@heistlooptenzingt.be

Heist Loopt & Zingt en Heist Loopt Warm zijn benefietevenementen die worden georganiseerd door de leden van Rotary Heist-op-den-Berg. De opbrengst van beide events gaat integraal naar Actie Zorgenmens. Actie Zorgenmens investeert de fondsen in Heistse sociale verenigingen met belangrijke noden.'