Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hellmut op Na Fir Bolg richting Graspop : op gezélligste festival van Vlaanderen - extra sfeerfoto's (2)

NFB

Na Fir Bolg deed ook zaterdag de massa fans intens smullen van hun idolen.   De metal-ferventen die ook op Graspop aan hun trekken kwamen,  aanbeden een stevige Hellmut Lotti goes Metal.

Jawel, voor de allereerste keer in de rijke NFB-geschiedenis ontdekte je een 'swingende'  moshpit of slamdance : tijdens een punk– of metalconcert gaan de fans in de pit wild tegen elkaar aan beuken, maar in extreme gevallen kan dit ook wild om zich heen slaan zijn.  De hulpdiensten hadden géén werk, en genoten mee.

 

'Na Fir Bolg het gezelligste festival van Vlaanderen'

 

De frontman van Prima Nocta  prees tijdens hun daverend concert dat hem verteld was dat Na Fir Bolg het gezélligste festival van Vlaanderen was. "Ik was daarom met m'n zwager en familie al ’s middags gearriveerd om op de wei te komen genieten.  We werden heel vriendelijk onthaald bij onze  aankomst door iemand die eenzaam in een bos stond (Toon in de bocht van de weg...).   Surplus lachend begroet door een meisje met een hond (Heidi die de artiesten ontvangt),  en overal - ook backstage - telkens met de glimlach bediend.   Ik moet toegeven dat NFB inderdaad het gezélligste festival van heel Vlaanderen en Belgiê is!"
 

Zondag loopt 3-daags festival op z'n einde.  Popgodin Camille en Metejoor gaan zondag een top editie in vrede en volle gaas afsluiten.   Het siert de organisatoren : voor de 29e keer to the point!

Foto's Adrie de Kok / NNieuws / red. Guy Verellen.

www.nafirbolg.be

Sassenhout, Vorselaar, België

NFB

Deel dit artikel