U bent hier

Help Tabloo uitwerken tot een succesvol centrum over radioactief afval

Mol
19.10.2018 - 14.31u
Door: Mark Jaspers

Voorjaar 2022 opent een gloednieuw centrum over het beheer en de berging van radioactief afval: Tabloo. De grote lijnen van dit educatief project staan al vast, maar NIRAS en partnerschappen STORA (Dessel) en MONA (Mol) zoeken nog enthousiaste creatievelingen om de deelprojecten uit te werken

. Ontdek welke rol jij in het verhaal kan spelen op donderdag 25 oktober om 19.30 uur in Scholeke Brasel, Sportpark 2 in Dessel.

Tabloo staat in de startblokken als opvolger van Isotopolis, een initiatief van NIRAS en partnerschappen STORA en MONA. Tabloo wordt een levendige plek met plaats voor een grote permanente expo, tijdelijke tentoonstellingen en workshops. Buiten een nieuwe locatie heeft Tabloo ook heel wat te bieden voor de lokale gemeenschap: vergaderzalen, theaterzaal...Het wordt geen informatie-, maar een communicatiecentrum.

Wat heeft dat met mij te maken?

NIRAS, STORA en MONA zoeken inwoners van Dessel en Mol die zin hebben om van Tabloo dé referentie te maken voor informatie over het beheer van radioactief afval. Een toeristische trekpleister met interessante troeven voor de gemeenschap. Heb je ervaring met taal, communicatie, inrichting, interieur, filosofie, toerisme, natuur, ... ? Laat van je horen!

Curieuzeneuzen zijn welkom op de infoavond op donderdag 25 oktober om 19.30 uur in Scholeke Brasel, Sportpark 2 in Dessel.

Meer info: NIRAS, 014 33 00 00, info@nirond.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto