Henco Industries heeft tijdens de periode van 4 mei tot 30 juni een geslaagde actie op touw gezet waarbij de professionele installateurs uit België en Luxemburg kans maakten om een Fiat 500 Cabrio te winnen.  Wim Verhoeven, managing director : 'Bijna 60 installateurs hebben telkens met meerdere formulieren deelgenomen. Dit resulteerde in meer dan 640 inzendingen. Deelnemen kon zeer eenvoudig door het originele etiket van een doos Henco PVDF persfittingen en/of Henco Vision fittingen terug te sturen.

Uit al deze inzendingen is Caroline Delmulle als winnaar uit de bus gekomen. Zij is werkzaam bij Madelec, een installateur uit het West-Vlaamse Waregem.  Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij nu deze wagen aan haar kunnen overhandigen en wensen haar heel veel rijplezier,' besluit Wim Verhoeven.

Henco Industries

In een periode van 20 jaar is Henco een van de belangrijkste Europese producenten  van buizen, koppelingen en toebehoren. Henco aan de Toekomstlaan Herentals beschikt over moderne productielijnen en magazijnen, die constant uitgebreid worden om op een flexibele manier aan de vragen uit de markt te kunnen voldoen.

Er wordt jaarlijks een wereldwijde afzet gerealiseerd in meer dan 85 landen van meer dan 130 miljoen meter buis (meer dan 3,5 keer de wereld rond) en meer dan 11 miljoen koppelingen met 250 medewerkers. 

Op de foto : Wim Verhoeven, managing director Henco, overhandigt de sleutels van de Fiat 500 Cabrio aan winnares Caroline Delmulle van Madelec uit Waregem. Foto's Guy Verellen / NNieuws.