De bouw- en renovatiebeurs in Antwerp Expo loopt nog tot 17 januari.  Bouwen of renoveren blijft de beste investering.  Zolang de spaarboekjes nauwelijks iets opbrengen en de rente op hypothecaire leningen historisch laag blijft, is investeren in het bouwen – of kopen en renoveren – van een woning een wijze beslissing. Flink wat studies tonen aan dat een eigen woonst de beste belegging is.

Henco Industries uit Herentals op Bouw&Reno

Henco Industries heeft op Bouw&Reno een overzichtelijke stand waar je o.a. vloerverwarmingsystemen kan bewonderen. Hier geldt dat het hart van elk systeem de Henco meerlagenbuis is. Hencofloor is gespecialiseerd in vloerverwarming en koelingapplicaties.

Henco toonaangevend op het gebied van sanitair en verwarming

Henco is in een periode van 20 jaar een belangrijke Europese producent geworden van buizen, koppelingen en toebehoren van uitstekende kwaliteit. Producten voor verwarmings-, gas- en sanitaire installaties die hun toepassing vinden in woningbouw en utiliteit. Daarnaast biedt het bedrijf een breed assortiment ten behoeve van vloerverwarmingsinstallaties.

Wil je een woning (ver)bouwen?  Breng dan zeker een bezoekje aan bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs, tot zondag 17 januari in Antwerp Expo. Daar vind je alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject.