Wees er op tijd bij dit voorjaar en trakteer je benen op een nieuwe fiets. Nog tot nu zondag loopt de niet te missen Opendeur Week bij Hendrickx Fietsen op de Herenthoutseweg.

Bij een hapje en een drankje kan je heel wat lente-topcondities ontdekken : elektrische fietsen -10% tot -30%, en -10% korting op fietsen 2018.

Ook staan de communicanten centraal. De feestelingen krijgen -10% én een extra gratis fietscomputer ter waarde van €17,95.

Overjaarse modellen KOGA tot -30%.  Je vindt er alleen topmerken zoals NORTA uit onze eigen Kempen.  Test zeker de nieuwste NORTA met ACTIV+ met riem.

Zowel de wielrenner en/of MTB -er als de toerist tot de fanatiek, en de vrijetijdsfietser (jong en oud) voelt zich thuis bij Hendrickx Fietsen. De passie voor fietsen zit al drie generaties lang verweven in hun DNA. Belangrijk blijft de know-how van die drie generaties kennis én vakmanschap. 

Je krijgt er beste dienst na-verkoop en service.
Ook kan je rekenen op een correcte én professionele begeleiding bij je fietskeuze.

Hendrickx Fietsen Herentals, Herenthoutseweg 21, tel. 014-21559.

Opendeur Week : zaterdag open van 9 tot 17u - zondag van 10u tot 17u. Let even op : de kortingen zijn enkel geldig tijdens de Opendeur Week, tot en met zondag 25 februari.

Met je nieuwe fiets van Hendrickx Fietsen samen genieten op het immens populaire fietsknooppuntennetwerk van de provincie Antwerpen : het leukste lentecado voor de hele familie, jong én ouder (gv-ad)