Op zaterdag 11 november zijn alle inwoners welkom op de 11-november- herdenkingsplechtigheden die het gemeentebestuur van Kasterlee in de drie deeldorpen organiseert. Niet enkel de slachtoffers uit de Eerste Wereldoorlog, maar ook deze uit de Tweede Wereldoorlog en alle andere conflicten in de wereld, worden herdacht.

In Kasterlee om 10.15 uur: bloemenhulde op het Engels kerkhof aan de Geelsebaan, en een plechtigheid aan de oorlogsmonumenten op de Markt en de begraafplaats (Pastorijstraat). De muziek wordt verzorgd door de fanfare.

In Lichtaart om 10 uur: bloemenhulde aan het oorlogsmonument aan de kerk en daarna aan het monument op de begraafplaats. De Lichtaartse fanfare zal beide herdenkingsmomenten voorzien van gepaste muziek.

In Tielen om 10.20 uur: bloemenhulde aan het monument naast het erfgoedhuis. Ook hier zorgt de fanfare voor een passende omkadering.

Om 11 uur verzamelen alle aanwezigen in de kerk van Kasterlee, voor een herdenkingsviering waarin de thema's 'oorlog, vrede en verdraagzaamheid' centraal staan. Deze viering wordt opgeluisterd door het Willibrorduskoor.

Om 12 uur volgt een afsluitende receptie in het OC Kasterlee waar burgemeester Ward Kennes zijn jaarlijkse 11 november toespraak houdt.