U bent hier

Herdenking Wereldoorlog II en 74e verjaardag bevrijding der kampen op 11 mei

Mol
06.05.2019 - 11.19u
Door: Lex Verellen

Traditiegetrouw herdenkt ons land in mei het einde van de Tweede Wereldoorlog en de 74e verjaardag van de bevrijding van de kampen. De Verbroedering Vaderlandslievende Groeperingen (VVG) nodigt jou op zaterdag 11 mei uit op de herdenkingsplechtigheid.

'Om 14.45 uur verzamelen we in de Hoogstraat voor een bezoek aan het monument in de Martelarenstraat. Daarna zetten we de plechtigheid verder op de begraafplaats Kruisven.

14.45 uur: de deelnemers verzamelen in de Hoogstraat voor een bezoek aan het monument in de Martelarenstraat.

15 uur: plechtigheid aan het monument van gedeporteerde Mollenaars op de hoek van de Martelarenstraat en de Nieuwstraat.

Hier herdenken wij de Mollenaars die tijdens Wereldoorlog II slachtoffer werden van de meedogenloze razzia's van de Duitsers. Korte plechtigheid en neerleggen van bloemen door afgevaardigden van het gemeentebestuur en de Verbroedering Vaderlandslievende Groeperingen. De plechtigheid wordt afgesloten met het Vaderlandslied.

15.30 uur: plechtigheid aan het monument op begraafplaats Kruisven.' (pp)

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto