Zowel de Heren 1 en Dames 1 van Sint-Janskring wonnen zaterdagavond hun wedstrijd.

H1 - FH NIJLEN: 3 - 2

Tegen het net boven hen geklasseerde NIJLEN werd een onnodig punt cadeau gegeven. Set 1 stond er maar 1 ploeg op het veld. De thuisploeg was in alle onderdelen sterker dan Nijlen en pakte de set met 25-14. Nonchalance en mindere concentratie kostte St Jan de tweede set na neen spannend einde. Set 3 werd een heruitgave van set 1, weere een sterk herentals dat Nijlen overklaste, weer 25-15. Wie dacht dat de ernst nu bleef tot de match op zak was, zat er weer naast, want Nijlen pakte verdiend set 4 na een hard bevochten 20 minuten waar Herentals weer slechts een schim was van de vorige set. 2 -2 en een punt verloren. Set 5 gelijkopgaand tot 11-11, dan maakte thuisploeg St Janskring er een einde aan, 3 - 2. Met slechts 2 punten verwijderd van de plaats 5 zit alles hier kort bij elkaar, en moet de 5e plaats de minimumambitie zijn voor de terugronde.

D1 - Schriek: 3 - 0/

Makelijke overwinning voor de thuisploeg, di nog alles uit de kast zal moeten halen om binnen de promotieplaatsen te komen