De heren 1 van Sint-Janskring wonnen hun eindrondewedstrijd tegen Mortsel met overtuigende 3-0 en spelen volgend seizoen opnieuw in eerste provinciale.

Knap seizoen, euforie gewettigd

"Zie zo, het zit er weer op. Kunnen we spreken van een geslaagd seizoen? Natuurlijk... De mu15 van Paul en Wendy van inghelghem speelden vorige week tegen de tweede uit de rangschikking een prachtige 5setter waarmee ZE de titel binnen haalden. Onze dames 1 wist hen dit na te doen en zal volgend seizoen voor de eerste keer in de geschiedenis van de club aantreden in 2e provinciale. Zij nemen afscheid van trainer coach Bert van den broeck die vervangen wordt door Thomas Smets en Julie Tegenbos. Veel succes aan alledrie. Onze dames 2 wisten onder leiding van Jef Huyskens dan weer een mooie top vijf plaats af te dwingen. Zij zullen volgend seizoen nog versterkt worden. Ook wordt er terug een dames drie opgericht. De mu17 van Tessa Vdp zullen kunnen bevestigen in de provinciale reeksen. De ju15 van Lukas Ghesquière worden u17 en zullen begeleid worden door Lukas en Marc Peeters. JU17 behaalde een prachtige zilveren medaille in de beker van Herentals. 2e eindigen achter het buiten categorie sterke mendo is zeker geen schande. Proficiat ook aan coach Matthias De Decker.

Volgend jaar staat heren 4 onder het doopvont. Heren 3 wist dit jaar een degelijk resultaat neer te zetten in eerste gewest. Ook heren 2 wist dit te doen, maar neemt jammer genoeg afscheid van coach stefan vets, vaste waarde en kapitein Benny Wouters en invaller Maarten Pieters. Zij gaan alledrie heren 4 versterken. Veel succes. Heren 1 wist in de eindronde Mortsel opzij te zetten en zullen volgend jaar in eerste provinciale aantreden. Zij nemen afscheid van Michael Van Grieken die enkele reeksen hoger zal gaan spelen. Hartelijk bedankt aan alle supporters, sponsors, leden, trainers, bestuursleden, vrijwilligers om er een fantastisch seizoen van te maken... Bedankt."

verslag: Maarten Pieters/Sint-Janskring/Nnieuws.be