Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Herentaldum vzw met boeiende tentoonstelling WO II

WOII

Herentaldum organiseert een boeiende tentoonstelling rond WO2  op zaterdag 5 en zondag 6 november. 'Na twee afgelastingen omwille van de coronabeperkingen kunnen WO2-liefhebbers op zaterdag 5 en zondag 6 november telkens van 10 tot 17u  de tentoonstelling WO2 bewonderen in de prachtige zaal ‘Van Aerschot’ van de Fonderies de la Campine Herentals (ingang Peerdsbosstraat 1).

'Tal van voorwerpen, artefacten, foto’s, documenten, affiches… van WO2 zijn er uitgestald. De bezoekers zullen hun ogen de kost kunnen geven aan nooit eerder in Herentals vertoonde objecten.

Ook ‘Spearhead Herentals’ is van de partij. Belangrijk voor de verzamelaar: het zeldzaam en moeilijk te verkrijgen boek van Jan Vinckx ‘Hoe Herentals de Tweede Wereldoorlog beleefde – 1940 - 1945’ zal er te koop aangeboden worden. Er zal ook een ‘special nummer’ van het Herentaldum tijdschrift aangeboden worden. Uiteraard is het heemcafé geopend. Keuvelen met vrienden tussen pot en pint. Bij Herentaldum is gezelligheid troef.' Info via info@herentaldum.be

Foto : archief Luc Verboven/NNieuws.

Peerdsbosstraat 1, Herentals, België

WOII

Deel dit artikel