De organisatoren van Herentals Feest kregen woensdag het bericht dat Linda Mertens van Milk Inc op doktersadvies niet mag optreden. Ze is in blijde verwachting.  Gelukkig zorgden de goede contacten in artiestenland voor een fijne vervangact. Niemand minder dan 2 Fabiola ft Loredana komt de party van Herentals Feest op vrijdag 1 augustus op gang trappen.

Na de afmeldingen van enkele beroepsrenners begin deze week, moest nu ook de Herentalse topvedette, Linda Mertens, tot haar grote spijt afmelden voor Herentals Feest. “Linda heeft de voorbije en komende dagen op doktersadvies helaas een reeks activiteiten moeten schrappen”, vertelt verantwoordelijke Guy Huysmans. “Erg voor ons, maar nog erger voor Linda zelf. Want wij weten dat dit thuisconcert voor haar een feestdag is waar ze lang naar uit kijkt. We wensen haar een spoedig herstel.”

“Wij probeerden ook spoedig te herstellen van deze tegenslag”, pikt Bart Timperman in. “Dankzij de goede contacten kwamen we snel in contact met de mensen van 2 Fabiola. Zij waren bereid om vrijdagavond na de optredens van De Romeo’s, Natalia en Les Truttes; Milk Inc te vervangen. Zij zullen rond middernacht de afterparty na de optredens op gang trekken met een stomende performance.”