De organisatie van Herentals Fietst-Feest-Loopt-Sjot begint op volle kruissnelheid te komen.  Donderdagavond stelde het team (foto) de belangrijkste publiekstrekkers van 25 en 26 juli voor. 

HF-voorzitter Charles Van de Wouwer : 'Het programma wordt een mix voor alle leeftijden.  Vrijdag 25 juli concerteren op de Grote Markt vanaf 14u de kidsband De Bende, met Nasrien (dj NMN) & Arne met Dobus de vrolijke clownIan Thomas zal de jonge meute zeker verrassen.  Ian veroorzaakte een ongekende mediastorm.  Hij werd genomineerd voor een Radio 2-award, en de verschillende filmpjes van “Ian Thomas” op YouTube werden inmiddels al meer dan 1.000.000 keer bekeken. Zijn Facebook-pagina heeft al meer dan 22.000 likes.  

De ijzersterke live-reputatie  van de Bandits wordt zowel door jong en oud gewaardeerd en daardoor zijn zij een vaste waarde geworden op de Vlaamse concertpodia.  Een unieke live-beleving  waar hun eigen nummers afgewisseld worden met covers en medley’s.

Not The Beatles is al jaren als tribute band een begrip in binnen- en buitenland. Sinds 1995 speelt deze groep met enorm succes de onvergetelijke muziek van The Beatles.  Café Flamand brengt een show waar Miguel Wiels en Peter Van de Veire  met één van de beste live-bands van dit moment, het  publiek meesleurt door 50 jaar Nederlandstalige hits uit VlaanderenZe zorgen ook voor een surprise act.

Wie Herentals Feest zegt,  bedoelt eigenlijk ook Milk Inc.  De sterke verbondenheid van Linda Mertens met haar Hertals en uiteraard de kick om telkens weer voor eigen publiek te kunnen optreden, doet haar Regi Pinxten telkens weer overtuigen om naar Herentals Feest af te zakken.   Tot precies 03u loopt de party op de Grote Markt.'

Nieuw
Nieuw voor de komende editie is op donderdag de wielerwedstrijd voor ondernemingen. Concept: 3 renners/onderneming (min. 1 vrouw) estafette en finale rit in lijn. De teams strijden voor de AG Insurance Trofee.  Het wordt ook een unieke gelegenheid om achteraf te netwerken in De Karmel. 

Op vrijdag is ook nieuw Hertals Sjot in samenwerking met VC Herentals. Er is Boarding voetbal en Human Kicker & Penalty shot aan de Molenvest bib.

Medewerkers

Je kan meewerken aan deze topevent-2-daagse die ieder jaar zo'n 25.000 toeschouwers lokt. Schrijf je in bij Christel Huysmans.  Voor VIP kan je bij Charles Van de Wouwer terecht, ook alle extra info, inschrijvingen en sponsoring.

Geen glazen pinten, nu ook champagnefluiten en bekers voor Duvel & C°

De Herentalse horeca doet ook dit jaar weer zijn duit in het zakje door plastic bekers van HF&F aan te kopen en daarin aan 2 euro een frisse pint met kleine kol te schenken. 'We hebben van onze sponsor Deca nu ook bekers voor zwaardere bieren gekregen en zelfs plastic-champagnefluiten', weet persverantwoordelijke Bart Timperman.  HF&F en de stad schakelen ook politie Neteland in om strikt te controleren dat er op straten en terrassen geen bierpinten in glas te voorschijn komen, of niet uit het flesje wordt gedronken. "Absolute nultolerantie, na de 2 ongevallen vorig jaar', bevestigt Timperman.

 

Je kan alle artiesten die op vrijdag 26 juli in Herentals optreden hierboven bij video bekijken.

Volg op Nnieuws het allerlaatste nieuws over Herentals Fietst-Feest-Loopt-Sjot. 24/24u.