Herzlich willkommen zum Oktoberfest Herentals!  München Oktoberfeste in Neteland.  Dat is een primeur.

Organisator Sven Smouts : 'Ervaar de sfeer van de echte Oktoberfeesten onder de kruinen van de eeuwenoude bomen van het Koetshuis in de Nederrij Herentals.  Schuif aan één van de tafels aan en geniet van het fris Augustiner bier, of Erdinger Weissbier van het vat. Gebrouwen volgens het Bayerischen Reinheitsgebot, en twee van de vijf officieel erkende Oktoberfest-bieren.

Ook de hongerigen komen ruimschoots aan hun trekken.  Schweinefleish, Wurst en Brezel, ter plaatse bereid en van de allerbeste kwaliteit. Onze live Blaskapelle zorgen met hun muziek voor de juiste sfeer. Verschillende ensembles maken op 16 oktober hun opwachting', weet organisator Sven Smouts.

Ein Prosit

'Wir sehen uns in Herentals.  U kan plaatsnemen in de overdekte Biergarten of in de Bbierkeller binnen het Koetshuis. Inkom voor het Oktoberfest is 5€, u krijgt dan meteen uw persoonlijk half-liter glas, met handvat. Dit glas mag je achteraf gewoon mee naar huis nemen als aandenken aan de Herentalse Oktoberfest “Gemütlichkeit”.

Praktisch

Oktoberfest Herentals gaat door op zondag 16 oktober, aan het Koetshuis Le Paige, Nederrij 98  Herentals. Oktoberfest Herentals opent de deuren om 11.30u, en eindigt rond 18.30u.

'Oans, zwoa, g'suffa': Er is ruime parking gelegenheid op 25 meter van het Koetshuis, naast zaal Nieuwland. Parkeren is op zondag gratis - het is steeds feest wanneer bob rijdt.  Op 10 meter van het event is een busstop, haltenummers : 106492 en 106493.

Koetshuis tuin

'Weer of geen weer, de biergarten is voorzien om je voor elke regenbui te beschermen. Bij mooi weer worden de zijkanten van de Herentals Oktoberfest-tent weggehaald. Je zal hoe dan ook, bij eender welk Belgisch weertype, van onze typische Bayerischer Biergarten kunnen genieten.'

Bierkeller

'Niets roept meer de sfeer op van een authentieke Bayerische Bierkeller dan de oude gerenoveerde paardenstallen van het Koetshuis Le Paige. Alles werd zo ingericht dat u zich als het ware in een echte Brauhäuskeller waant.'

Info HIER jawohl.