De Herentalse Badmintonclub organiseerde zondagnamiddag in 't Hof haar 9e familiequiz. Er namen 28 ploegen deel. Quizmaster Peter Van Grieken had ook dit keer een dijk van een quiz in elkaar gebokst : vragen over aardrijkskunde, politiek, wetenschappen, film, reclame, sport, muziek en foto's.

Eddy Pandelaers hield op elk moment de score netjes bij. De medewerkers: verbeteraars, tappers, kelners, de mensen in de keuken, aan de kassa, de jeugd die de papieren ronddroegen en afhaalden, werkten perfect samen als een goed geoliede machine.

Na ronde 10 werd de ploeg "Tic Nerveux", net als vorig jaar en toevallig met identiek dezelfde score las vorig jaar als winnaar uitgeroepen met 86,56%.  De fiere voorzitter, Frans Wuyts poseerde dan ook heel graag met het winnende team. Op de 28e plaats eindigde "The Fantastic 6" met een score van 56,99%. Dus alle ploegen zijn geslaagd.
Tussendoor werd er ook nog een tombola gehouden met een pak mooie prijzen, met als hoofdprijs een uurwerk van juwelier Gijsemberg.

Dank zij deze quiz zorgt de Herentalse Badmintonclub ervoor dat het jaarlijkse lidgeld niet te hoog oploopt.  Johan Temmerman / NNieuws.