U bent hier

Herentalse Badmintonclub nu ook op woensdag én vrijdag in De Vossenberg

Herentals
06.11.2018 - 14.56u
Door: Herman Gezelle

'De Herentalse Badmintonclub, die gedurende vele jaren enkel op maandag en donderdag hun training en competitiewedstrijden kon afwerken in de Vossenberg heeft verheugend nieuws', zegt Armand Trouleyn van HBC.

'Sinds de maand oktober van dit jaar beschikt de club ook op woensdag van 18u tot 20u over zes speelvelden. Vanaf nu kan je ook op vrijdagavond van 21u tot 23.30u je lievelingsport komen beoefenen op één van de zes vrijgekomen velden. Dit betekent dat je als clublid, je energie kwijt kan op vier van de vijf weekdagen.

En alsof dat nog niet genoeg is worden er zaterdagvoormiddag en maandagavond trainingen voor de jeugd georganiseerd. Voor het bestuur van de club vergt dit ook een financiële inspanning. Ze zal uiteraard meer huurgeld moeten betalen.

Toch tracht het bestuur om de jaarlijkse lidgelden zo laag mogelijk te houden. Daarom organiseert de club elk jaar in januari een familiequiz. De volgende quiz is op zondagnamiddag 13 januari 2019 in zaal 't Hof. Noteer deze datum alvast in je agenda.

Nieuwe leden zijn welkom. Daarom geeft de HBC (Herentalse Badminton Club) gratis initiatie op 7 opeenvolgende vrijdagen te beginnen vanaf 9 november. Dan kunt u in de sporthal De Vossenberg kennis komen maken met deze mooie, fantastische sport.'

Voor meer informatie kan je ook steeds terecht op www.herentalsebc.be of contact opnemen met Armand Trouleyn op het nummer 0471 33 02 61 of ook nog op contacteerhbc@gmail.com

Johan Temmerman/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto