Het team Copa Cabaña uit Herentals organiseert op 11 juli een uniek paella-event met swingende fuif.  Een deel van de opbrengsten gaat naar het Unco Jerry dierenasiel in Westerlo.

Organisatoren Valérie Vermeulen en Seline Geyzen : ''Wat is Copa Cabaña 2015?
 Wel, een openlucht evenement voor jong en oud op 11 juli  met verse en ter plekke gemaakte paella vanaf 18u30.
- Vanaf 20u zijn er 5 dj's met verschillende muziekstijlen
- Verschillende zelfgemaakte cocktails in professionele cocktailbar
- Gratis toegang tot vip-bar met cava, grey goose,...
- Ook een goei pintje van't vat en voor de -16 jarigen of BOB chauffeurs is er niet enkel water en cola maar ook non-alcoholische cocktails
- Aan de deur betaal je 4€ inkom en 10€ voor de paella
- Er zijn 250 vvk beschikbaar aan 10€ all-in dus je doet 4€ voordeel! OP = OP
- Locatie = Zwanenberg 68, 2200 Herentals

Attentie paëlla lovers
Als je zeker wil zijn van een heerlijke paella koop dan best een vvk want als de verkoop van kaarten enorm hoog is zal de kok niet veel extra meer aankunnen en bestaat de kans dat er geen paella meer kan besteld worden de dag zelf.

Het is wel de bedoeling om voor x- aantal personen extra te maken zodat je de dag zelf ook nog kan beslissen te komen eten maar dit hangt af van het succes van de voorverkoop.

Hoe je vvk kopen?
- Stuur voor 30.06.2015 een mailtje naar valerie.vermeulen89@gmail.com met de vermelding van hoeveel kaarten je wil kopen en op welke naam ze afgehaald worden
- En stort het bedrag (ook voor 30.06.2015) voor het aantal kaarten dat je wil (10€ per kaart) op volgend rekening nummer: Valerie Vermeulen BE42 3770 6491 4154 vermeld hierbij ook de naam die je in de mail doorgaf.
- De kaarten zullen dan vanaf 03.07 afgehaald kunnen worden in het asiel of in Herentals

Je kan natuurlijk de dag zelf aan de kassa ook nog betalen en enkel iets komen drinken en feesten kan ook, dan hoef je geen vvk te kopen want daar zit sowieso de paella bij in.  Bezoek ons vooraf al op Facebook ', aldus enthousiaste Valérie Vermeulen en Seline Geyzen.