U bent hier

Herentalse start-up zoekt €125.000 via crowdlending

Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
11.06.2021 - 13.32u
Door: Herman Gezelle

Het outsourcing agency VEXIGO uit Herentals  is op zoek naar extra financiering om haar groeiplannen verder te realiseren.

Daarom lanceert het Herentalse bedrijf, met uitvalsbasis in Frame21, een crowdlending campagne in samenwerking met het online financieringsplatform WinWinner.

Hiermee wil het op 2 maanden tijd tussen €70.000 en €125.000 investeringsbudget ophalen. VEXIGO is een full service outsourcing agency dat ondernemingen flexibele oplossingen biedt op vlak van sales, marketing en administratie.

Met het opgehaalde investeringsbudget wil het haar team op korte termijn fors uitbreiden om zo in te spelen op de exponentieel groeiende marktvraag.

"VEXIGO is een full-service outsourcing agency en wil ondernemers en kmo's ontzorgen op vlak van sales, marketing en administratie", zegt ceo en co-founder Jilke De Backer. "Dat doen we door onze eigen ervaren medewerkers flexibel in te zetten bij bedrijven. Zo kunnen zij specifieke taken uitbesteden of nemen wij de volledige marketing, sales en administratie op ons.

Op die manier kunnen ondernemers zich weer volop focussen op hun kernactiviteiten en werk maken van hun verdere groei."

VEXIGO biedt haar diensten aan via flexibele abonnementsformules. Zo kunnen ze eenvoudig en snel inspelen op de specifieke noden en wensen van de klant.
Nieuwe realiteit

"Bedrijven zijn meer dan ooit vragende partij voor flexibele oplossingen", vult co-founder Thomas Fockaert aan.

"Met ons business model spelen wij in op deze trend. Al onze diensten kunnen bovendien ook remote, vanop afstand, worden aangeboden. Ook hier haken we in op een nieuwe realiteit die door corona in een stroomversnelling kwam: het thuiswerken.

Er beweegt duidelijk heel wat in de markt en wij voelen dat wij mee het verschil kunnen maken."

Onze ambitie is om eind dit jaar 20 medewerkers in dienst te hebben om zo met een totaalaanbod tegemoet te komen aan de noden van ondernemingen", aldus Jilke De Backer.

Winwinlening of crowdlening van €70.000 tot €125.000

Het investeringsbudget van €70.000 tot €125.000 wil VEXIGO ophalen via crowdlending.

Deze investeringsvorm – gesteund door de Vlaamse overheid – wint meer en meer aan populariteit. Met zo'n lening kun je als particulier een bedrag uitlenen aan een groeibedrijf.

Deze wordt terugbetaald aan een vaste looptijd en met een vaste rente, die tot 8% kan bedragen.

Als investeerder kan je ook rekenen op fiscale voordelen én een overheidswaarborg. Het is dan ook een populair alternatief voor het spaarboekje dat niets meer opbrengt.

De WinWinner-campagne van VEXIGO duurt 2 maanden en loopt tot 7 augustus. Op de website van VEXIGO of WinWinner staat meer informatie over de actie. (pp-vexigo)

imageMeer nieuws

Voetbaluitslagen Kempen Neteland zaterdag

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 22.58u reading time3min

3 Amateur B

Voetbaluitslagen Neteland Kempen

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 18.02u reading time3min

3 Amateur B

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto