Deca bestaat 40 jaar en geeft een verjaardagsfeest om U tegen te zeggen! Het feest komt in de vorm van een heus muziekfestival.

Op vrijdag 14 september geven Laura Tesoro, The Scabs – 40 Years en Superjam feat. Babl + surprise guests, het beste van zichzelf op Witbos Golf Club in Noorderwijk. Zonder te veel van de surprise van de surprise guests weg te nemen kunnen we wel al zeggen dat het om twee Vlaamse topartiesten gaat... Om 17u gaan de deuren open.

De inkom is gratis maar een pre-registratie via www.40jaardeca.be is een must. De gelukkige winnaars van een gratis ticket worden persoonlijk gecontacteerd en worden bovendien op enkele drank- en eetbonnen getrakteerd. Er worden geen betalende tickets in omloop gebracht.

"Met dit festival willen we niet alleen 40 jaren van inzet en impact vieren; we willen onze medewerkers, klanten en leveranciers ook laten voelen dat we hen dankbaar zijn. Het succesverhaal van DECA hebben we natuurlijk niet alleen geschreven", weet Patrik De Cat.

"Het is ook een mooie manier om de merknaam sterker te verankeren. We zien dat we als productiebedrijf moeten knokken om medewerkers aan te trekken. De naamsbekendheid en het imago van een bedrijf zijn in die competitie belangrijk; dit evenement helpt ons daarbij. Op het festivalterrein zal er ook een recruitment booth te vinden zijn."

Deca zag het levenslicht in 1978; het ontwikkelt, fabriceert en levert verpakkingen in glas, metaal en kunststof en een totaaloplossing inclusief de machines voor alle verpakkingsbehoeften.

Gedetailleerde informatie over het muziekfestival vindt u op de website www.40jaardeca.be. Pre-registreren kan tot woensdag 12 september.' (pp)