U bent hier

Herentalse versmarkt Van Eccelpoel opent vistoog

Herentals
09.11.2018 - 17.19u
Door: Mark Jaspers

Van Eccelpoel: Ter land, ter lucht en vanaf nu ter zee : Van Eccelpoel pakt uit met nieuwe vistoog. Versmarkt Van Eccelpoel maakt zeventig jaar deel uit van het Herentalse straatbeeld. Ze zijn dit jaar gestart met de bouw van een grotere winkel, waar een reusachtige kraan menig passanten naar de lucht doet kijken. Het ter zee-gedeelte is een nieuwe vistoog mét professionele visboer vanaf volgende donderdag tot en met zaterdag.

Verse vis

Van Eccelpoel bestaat uit een warme bakkerij, beenhouwerij, kaastoog, wijnkelder en een uitgebreide groente – en fruitafdeling. "We hebben een winkel vol verse producten. Toch vonden we dat er verse vis ontbrak.", zegt zaakvoerder Lawrence Vechter.

De winkel werkt al met een vaste visleverancier. "Die levert uitstekende kwaliteit. Maar we willen dat de klant bijgestaan wordt met advies. Zo kwamen we op het idee een vistoog mét bijhorende visboer te installeren.", aldus Vechter.

Advies op Maat

Van Eccelpoel stuitte op visspecialist Peter, die ooit zelf aan het roer stond van een vismarkt. Hij zal zijn expertise gebruiken achter de vistoog en bereide visgerechten voorzien.

De klant zal dagelijks zijn portie vis kunnen bestellen. Vanaf volgende week zal er op donderdag, vrijdag en zaterdag persoonlijk advies en een gevulde vistoog te vinden zijn.

Openingsuren Vistoog Van Eccelpoel:

Donderdag: 9u tot 13u - vrijdag: 9u tot 17u - zaterdag: 9u tot 13u.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto