vzw Dentals Seminars en Missions uit de E. Claesstraat Herentals roept op om hun hulpactie voor de Filipijnen te steunen : 'We kunnen niets meer doen voor de mensen die tijdens de tyfoon hun leven verloren, maar voor wie achterblijven kunnen we wél iets doen. Zonder eten, onderdak, noch een plaats om te vluchten, zijn deze mensen de wanhoop nabij.   Daarom ondersteunen wij een team van chirurgen en artsen die samen met de studenten van onze Filipijnse Operation Smile Davao partner naar het rampgebied gaan.

Hoe klein ook het bedrag dat ieder van ons kan geven, met uw hulp kunnen we een verschil maken. Uw geld gaat rechtstreeks naar deze slachtofferhulp, zonder tussenstops', onderstreept de vzw. 'Het medisch team zal opereren in de meest getroffen gebieden, waar 100-den mensen reeds hun leven verloren en waar meer mensen zullen sterven als hulp te laat of helemaal niet komt.'  vzw Dentals Seminars en Missions is een bekende vzw in onze regio. In 2012 liep een steunactie tijdens de LU2u van Hertals Herentals Feest  voor de Filipijnen.

U kunt uw bijdrage storten op rekening : BE94 0015 9918 2214  met referentie : "Steun voor ramp in de Filipijnen" - Voor bijdragen van 40 euro en hoger krijgt u een fiscaal attest.