Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Herentalse Zwerfpoezen vzw met gezonde Natuurrijke Herfstwandeling op 30/10: aanrader

Katten H en B

De succesvolle acties van de 'Herentalse Zwerfpoezen vzw ' blijven het kattenwelzijn in Neteland meer dan bevorderen.  'Alle poezenliefhebbers zijn op zondag 30/10 hartelijk welkom op onze Natuurrijke Herfstwandeling tvv de Herentalse Zwerfpoezen', zegt de sympathieke Buurvrouw Anita op het Eilandje.

'Steun de Herentalse Zwerfpoezen vzw, kom samen met ons wandelen in en rondom Herentals. Ontdek onderweg onze strafste  kattenweetjes. Wandeling te combineren met een lekker etentje in de Boskantien. 

Waar:  vertrek en aankomst: Boskantien Wijngaard 26 - Herentals, doorlopend in en rondom Herentals, omgeving Kruisberg - kleine wandeling: 5 km en buggy vriendelijk  - grote wandeling: 10 km iets minder geschikt met de buggy  - te combineren met een lekker etentje in de Boskantien, etentje te reserveren voor 24 oktober 0485 60 89 76  - hzpvzw@gmail.com

Wanneer:  zondag 30 oktober  van 9.30u –17.00u  - kostprijs:  deelname wandeling: €5 per persoon -ter plaatse- te betalen.   De pure gezondheid en goed gevoel krijg je er gratis bij - kinderen onder de 12 jaar wandelen gratis mee.

Voor hondenbaasjes, die in het gezelschap van hun hond, na de wandeling willen dineren in de Boskantien, en die voor 24 oktober reserveren, is er buiten een partytent voorzien, vlakbij de Boskantien. Honden zijn - in - de Boskantien helaas niet wenselijk.   Kijk voor details en menu op https://www.facebook.com/Herentalsezwerfpoezen

Contact-info reserveringen :  0485 60 89 76  - hzpvzw@gmail.com - bankrekening Argenta BE21 9734 2729 1603 De Herentalse Zwerfpoezen vzw -wandelen kan zonder reservatie en is -ter plaatse- te betalen.'  Foto : onze poezen Buddy & Holly nodigen iedereen uit / NNieuws / Guy Verellen.

Wijngaard 26, Herentals, België

Katten H en B

Deel dit artikel