Zaterdag hield N-VA in het ICC Gent voor haar 300 lijsttrekkers en meer dan 300 communicatieverantwoordelijken een laatste vormingsdag in het kader van 'Traject 2012', de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Herentalsenaar Arnout De Cuyper is stafmedewerker 'Lokaal beleid' bij N-VA Brussel, het partijsecretariaat van Bart De Wever.   Arnout is tevens voorzitter van N-VA-afdeling Herentals.

Arnout De Cuyper : 'Het is intens belangrijk dat de lijsttrekkers en de bestuursleden volledig op de hoogte zijn van de kieswet en de organisatie van de gemeenteraadsverkiezingen.  Tevens is een vlotte communicatie op de verkiezingszondag van levensbelang. 
Ik heb een toffe job,  ik weet wat er reilt en zeilt in de 308 Vlaamse gemeenten.  We  werken met z'n allen keihard, de 650 lokale verantwoordelijken, de lijsttrekkers, de militanten. 

Maar eerst gaan we nog een denderende campagne voeren.   Op 13 oktober organiseert N-VA nog een slotmeeting voor alle 6.500 N-VA-kandidaten in de Elisabethzaal in Antwerpen met onze voorzitter Bart De Wever.

We hopen op succes op zondag 14 oktober.  N-VA heeft nu al 34.500 leden', aldus Arnout De Cuyper.

Arnout is master in de geschiedenis (KUL).  Kies- en gemeentewet en administratief recht zijn z'n stokpaardjes.

Op de foto : Arnout De Cuyper (links) samen met Eric Van Meensel (lijsttrekker N-VA Grobbendonk, advocaat, en lijsttrekker Axana Ceulemans N-VA Herentals /   Nnieuws.