U bent hier

Herenthout gaat voor duurzame kerstverlichting en wandeling tijdens feestdagen

Herenthout
30.11.2021 - 16.47u
Door: Herman Gezelle

In Herenthout gaan tijdens de kerstperiode opnieuw heel wat plaatsen sfeervol verlicht en versierd worden.

'Dit jaar wil het lokaal bestuur daarbij volop inzetten op duurzaamheid.  We willen tijdens deze donkere winterperiode sfeer en gezelligheid brengen in onze gemeente.

We hebben gemerkt dat de vorige kerstperiode de sfeerverlichting in de smaak viel. Daarom zullen ook dit jaar de Herenthoutse straten opnieuw sfeervol verlicht en versierd worden.

Sinds vandaag hangt de traditionele kerstverlichting weer uit in de Herenthoutse straten. Als lokaal bestuur willen we zoveel mogelijk inzetten op duurzaamheid en dat trekken we graag door in de kerstverlichting. Daarom zal alle verlichting dit jaar werken op zonne-energie. Dit is een milieuvriendelijke en energiezuinige maatregel zonder in te boeten op sfeer en gezelligheid.

Bijkomend kan je tijdens de kerstvakantie ook genieten van 'Sfeerenthout'. Deze wandeling brengt je langs verschillende plaatsen in de gemeente die sfeervol uitgelicht worden.

Op de verschillende locaties vind je telkens ook een vraag of doe-opdracht. Een leuke uitstap om te doen met heel het gezin.
Inwoners van Herenthout ontvangen binnenkort allemaal een brochure in de brievenbus om deel te nemen aan de wedstrijd van 'Sfeerenthout'.

Je kan ze daarna ook vinden in het gemeentehuis, de bibliotheek, de sporthal, GOC Ter Voncke of online op de website van de gemeente Herenthout via www.herenthout.be/sfeerenthout.'
Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto