Tijdens de herfst lanceert de dienst toerisme vier nieuwe gratis gezinszoektochten onder dezelfde noemer: 'Op trot met Lot en Bot'. Deze fotozoektochten vinden elk plaats in een prachtig stukje #MooiMol en zijn geschikt voor alle leeftijden. Gezinnen met kinderen amuseren zich te pletter. Je downloadt de wandelingen gratis via www.visitmol.be of haalt een afgedrukte versie in één van de afhaalpunten.

Als je de oplossing van een fotozoektocht online invult of een ingevuld deelnameformulier in de brievenbus van toerisme stopt, maak je bovendien nog kans op 150 euro gemeentelijke cadeaubons.

Vier wandelingen
Elke maand is er een nieuwe fotozoektocht ter beschikking. Zowel in oktober, november, december als januari krijg je van de dienst toerisme een nieuwe uitdaging op je bord! De wandelingen meten tussen 2,5 en 5 kilometer. Door de korte afstanden blijft elke wandeling voor iedereen een haalbare kaart.

Hoe deelnemen?
Je downloadt de wandelingen gratis via www.visitmol.be of haalt een afgedrukte versie in één van de afhaalpunten.
Je kan de vier zoektochten gratis ophalen bij:
Dienst Toerisme, Markt 1a
Ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71
Huyze Colibrant, Abdijlaan 16

Per zoektocht kan je ook bij volgende horecazaken terecht:
Het Zilvermeer: Taverne Zilverbos, Zilvermeerlaan 8
Den Diel: Het Jagershof, Waterstraat 43 en de Kleppende Klipper,Postelsesteenweg 111
Achterbos: Eetkaffee Leto, Achterbos 279
Achterbos: 't Kafeetje, Achterbos 76

Controleer vooraf zeker de openingsuren van deze zaken!
Vul jouw oplossingen online in of stop de deelnameformulier in de brievenbus van de dienst toerisme, Markt 1a. Op 29 januari trekt een onschuldige hand een winnaar uit alle inzendingen.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be