U bent hier

Herfstshopping volgend weekend

Herentals
08.10.2018 - 16.49u
Door: Mark Jaspers

Na een prachtige zomer en een mooie nazomer kijken we uit naar onze heel speciale Herfstshopping op zaterdag 13 en zondag 14 oktober', zegt schepen voor lokale economie en middenstand Jan Michielsen.

'Jawel, zondag verkiezingsdag... dat is toch een uitstekend moment om er na de kiesplicht, toch nog iets gezelligs van te maken want onze Herentalse winkels in Bovenrij, Grote Markt, Hofkwartier en Zandstraat zijn open van 13 tot 17.30 u.

Lekkere soep van Van Eccelpoel

'De 20 eerste klanten van onze leden winkeliers, krijgen bij aankoop voor minimum 10 euro, een bonnetje voor een gratis bekertje warme pompoensoep, vers klaargemaakt door ons medelid Van Eccelpoel en af te halen op de Grote Markt, aan de nieuwe ingang van de Lakenhal, tussen 14 en 17 u op zaterdag en zondag, zo lang de voorraad strekt. Dus soep op is... soep op! Opgelet de bonnetjes van zaterdag zijn niet meer geldig op zondag.

Nieuwigheid

'En we hebben weer een nieuwigheid te bieden: na het succes van onze Lentemodeshows, organiseren onze winkeliers van de Zandstraat voor de eerste keer en doorlopend van 13.30 u tot 16.30 u, verschillende Herfst openlucht modeshows op rode lopers midden in de straat. GRATIS en voor elk wat wils. Zelfs als 't regent onder witte en zwarte paraplu's.'

Deelnemende winkels

De deelnemende winkels met in totaal meer dan 50 modellen "zoals jij en ik" :
Boezé fashion samen met Delphine en Schoenen Snoeys.
Gerry Weber
Goris Herenkleding
Monja met Deborah Bijoux,
O'det,
Originals
Vero Moda samen met Studio Organic

Belleville, Chic & Cosy, Demolder Dessous, Iando en 't Floretje & Sweeties zorgen voor een leuk tafereeltje aan hun pand.

'We gaven de vzw's van Herentals weer de kans om een standje op te zetten in de Zandstraat, De Dorpel, De Fakkel en ZKW zijn geïnteresseerd om hun activiteiten voor te stellen aan onze bezoekers. Amazing Festworld toont een voorsmaakje van Halloween.

En natuurlijk bij mooi weer een terrasje extra bij Espresso Illy, de Fluitketel, Malou, Tasse Tout en Theekan.

Ook de winkels in de Bovenrij, Grote Markt en Hofkwartier doen mee en leggen de rode loper uit. In de Bovenrij geeft Univers ook nu weer een indoor modeshow en bij Limo&Co vind je een echt herfsttafereeltje voor de kleintjes.

70 extra parkeerplaatsen achter 't Hof (langs Action)

'Nog meer goed nieuws voor klanten die met de auto komen: er zijn 70 extra parkeerplaatsen achter 't Hof in Herentals, inrit naast de Action op de Belgiëlaan en te voet door 't Loopje ben je zo in de Zandstraat.
Ook in de ondergrondse parking van de bibliotheek kan je parkeren maar alleen tijdens de openingsuren,' besluit Jan Michielsen. (pp)

imageMeer nieuws

Lierseweg open in beide richtingen vanaf 21 december

Grobbendonk | Herentals 18.12.2018 - 16.19u

Coalitie van 5 partijen maakt einde aan Heistse impasse

Heist op den Berg 18.12.2018 - 13.49u

Man gewond bij home invasion in Mol

Mol 18.12.2018 - 13.41u

Goede doel actie 6e jaar (W)Onderwijs voor TWERK

Herentals 18.12.2018 - 12.18u

Umicore breidt productiecapaciteit voor brandstofcelkatalysatoren uit

Internationaal | Olen | Vlaanderen 18.12.2018 - 12.16u

Sinfonia Heist viert "Kerst-op-'t Goor"

 Sinfonia Heist viert "Kerst-op-'t Goor"
Heist op den Berg 18.12.2018 - 12.03u

Aroma wint Golden FeWeb-award

Aroma wint Golden FeWeb-award
Geel | Vlaanderen 18.12.2018 - 12.01u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto