Herman Cambré heeft zijn lijst voorgesteld met kandidaten waarmee de Sp.a op 14 oktober naar de Grobbendonkse kiezer trekt.

Herman Cambré gaat als lijsttrekker voor een volledige termijn als burgemeester van Grobbendonk. Tijdens de afgelopen legislatuur was hij burgemeester van 2013 tot 2015.

"Na al die problemen van mensen die weggaan en hun geluk proberen te zoeken bij een andere partij hier in Grobbendonk, een van mijn grootste ontgoochelingen in mijn lange politieke carrière, in mijn ogen puur eigenbelang', zegt Herman Cambré. 'We zijn er toch vrij vlug in geslaagd om een volledige lijst te maken met een gevarieerde ploeg.  Een ploeg waar ik kan op rekenen, en die een weergave is van de Grobbendonkse en Bouwelse inwoners.

Mensen die tussen de mensen werken en leven, kandidaten die vlot aanspreekbaar zijn, die de verzuchtingen van iedereen kennen en er toch echt iets aan willen veranderen.  Langs deze weg wil ik ook nog eens iedereen bedanken die de voorbije jaren zich hebben ingespannen voor onze mooie gemeente."

Herman Cambré trekt de lijst, lijstduwer is Jos Olyslaegers. (pp)